Jeanneau - brend koji se izdvaja
22.07.2016.

Od jula 2016. godine beogradska kompanija CTC-Unit postala zvanični zastupnik i distributer Jeanneau plovila za Srbiju. U prodajnom programu biće zastupljena plovila sa brodskim i vanbrodskim motorima (Inboard i Outboard linije). 

Povodom ove sjajne vesti iz CTC-Unita smo dobili sledeći tekst, koji prenosimo u celosti. 

ZAŠTO JEANNEAU?
Strast i posvećenost kvalitetnoj izradi brodova Henri Jeanneau-a počela je 1957. Tu istu strast i posvećenost prema odlično proizvedenim plovilima delimo i u CTC-Unit-u.

Leader 46

DIZAJN
Tehnologija lepote
Snaga Jeanneau-a se može videti u lepoti njihovih plovila. Svetski poznati dizajneri i arhitekte sa svojim timovima rade i svojom stručnošću i inovativnim idejama doprinose svakom projektu od začetka ideje o plovilu sve do završinih detalja u izradi. Rezultat ovog partnerstva je zanosan i inspirativni dizajn koji odoleva testu vremena.

Velasco 43F

Performanse
Jeanneau plovilo mora biti okretno, brzo i odličnog odziva. Performanse ne obuhvataju samo brzinu već i izuzetno dobru upravljivost pod velikom snagom, kao i glatku plovidbu uzburkanim morem, što daje osećaj bezbednosti i kontrole. Svako iskustvo na Jeanneau plovilu poboljšano je dobro balansiranim rasporedom, modernim koritom, kvalitetnom opremom itd.

NC 14

CATIA
Svako novo Jeannneau plovilo detaljno je dizajnirano pomoću moćnog CATIA softvera za projektovanje. CATIA omogućava Jeanneau-a da projektuje bolja plovila sa velikom pažnjom na detalje, a sve u kratkom vremenskom roku.

Merry Fisher 855 Marlin

Istraživanje i razvoj
U specijalizovanom sektoru Jeanneau-a Istraživanje i razvoj radi 130 inženjera specijalista. Ovaj sektor je jedinstven u svetu brodogradnje jer Jeanneau obezbeđuje sredstva koja su uobičajeno dostupna samo velikim vazduhoplovnim i automobilskim kompanijama. 

Cap Camarat Walk Around 10.5

KONSTRUKCIJA
Inženjerska lepote
Jeanneau formula za uspeh: Kombinovanje 50 godina znanja i praktičnog iskustva u brodogradnji sa najnovijim i najinovativnijim građevinskim tehnologijama, investiranje u i stalno tehnološko poboljšanje već napredne fabrike sa ergonomskim proizvodnim linijama, kompjuterizovanim procesima i efikasnim logističkim lanacem snabdevanja. Ovakva efikasnost dovodi do smanjenja troškova i visokog kvaliteta proizvoda za buduće potrošače.

Cap Camarat Walk Around 8.5 

Superiorne složene tehnologije
Pre 20 godina Jeanneau je razvio zatvoreni proces oblikovanja - Prisma proces. Ova tehnološka prednost doprinosi kvalitetnijoj izradi delova koji su manje mase ali i smanjuje emisiju zapaljivih organskih jedinjenja u vazduh za 90% u poređenju sa tradicionalnim GRP procesom oblikovanja, tako da je proces proizvodnje plovila u Jeanneau ekološki savestan.

Merry Fisher 795 

KVALITET
Bezvremena lepota
Jeanneau sistem kontrole kvaliteta prati plovilo kroz ceo proces proizvodnje pa i na dalje. Od laboratorijskih testova za svaku seriju smole preko testiranja u probnom bazenu do upitnika o zadovoljstvu korisnika i čestih kontrola dobavljača. Jeanneau jednostavno u kontinuitetu istražuje nove načine kako bi unapredili svoja plovila.



NC 9

Pouzdanost
Kvalitet nastaje upotrebom najboljih materijala i komponenti. Na Jeanneau plovilima naći ćete opremu proizvedenu od strane lidera iz svih oblasti, jer se saradnja održava samo sa dobavljačim koji dele podjednaku posvećenost, kontrolu kvaliteta i izvrsnost proizvoda. Saradnja sa  vrhunskim dobavljačima takođe doprinosi  obezbeđivanju servisiranja komponenti plovila širom sveta.

Velasco 37F

Bezbednost
Bezbrižnost je deo iskustva u Jeanneau, zbog čega je bezbednost standard. Sprovode se opsežne analize strukturnih sistema završnih elemenata, projektuju bezbedni rukohvati, primenjuju veliki otvori koji se mogu koristiti i kao izlazi u slučaju opasnosti, koristi se samo najkvalitetnija oprema itd. Sve ovo doprinelo je legendarnom statusu i maritivnim vrednostima Jeanneau-a, koji je proistekao iz pedesetogodišnjeg iskustva u brodogradnji.

Leader 40

ISO 9001
Kao kompanija sa ISO 9001 standardom, proces proizvodnje u Jeanneau-a je sertifikovan po najvišim međunarodnim standardima. Svako novo plovilo je temeljno testirano tokom procesa proizvodnje i nad svakim se vrši dodatno testiranje u probnom bazenu kada se svi sistemi ispituju korak po korak tokom rada.

Merry Fisher 605

Međunarodni standardi
Sva Jeanneau plovila nose CE sertifikat koji obezbeđuje stroge standarde za stabilnost, sigurnost i strukturu. Pored toga sva plovila od 12 m i više su sertifikovani od strane Bureau Veritas, nezavisne inženjerske organizacije za sertifikaciju. Ovaj sertifikat obuhvata svaki deo procesa razvoja, koncepta i proizvodnje.

Cap Camarat DC - 7.5 DC

ZADOVOLJSTVO
Uživanje u lepoti
Jeanneau zna kao da proizvede vrhunski čamac a to je samo početak. U skladu sa time funkcioniše i izvrstan korisnički servis. Kada kupite Jeanneau plovilo jednostavno postajete deo Jeanneau porodice.

Garancija i servis
Jeanneau ima uspostavljenu profesionalnu mrežu distributera i servisni sektor, koji iza sebe ima više od 27 godina iskustva. Uz pomoć inovativnog intranet programa olakšana je isporuka rezervnih delova u najkraćem mogućem roku. Pored toga, Jeanneau i distributeri su spremni da posavetuju klijente i obezbede im uslugu za primer, onako kako se i očekuje od velikog imena u brodogradnji poput Jeanneau-o.

Jeanneau iskustvo je jedinstveno. Ni jedan drugi proizvođač plovila sa jednim koritom ne može da ponudi  isti nivo vrhunskog i naprednog dizajna, superiorne završnice, performasni i zadovoljstva korisnika - sve u jednom cenovno konkurentnom paketu.

Prethodne vesti
CTC plovila - Novitet na tržištu
15.03.2018.
CTC plovila dolaze iz nadaleko poznate fabrike po kvalitetu, situiranoj u Poljskoj i ujedno najvecoj fabrici plovila u Evropi. CTC brend osiguraće uz odlican kv...
Saznaj više
Međunarodni sajam nautike u Dizeldorfu
03.02.2018.
Ove godine je održan  međunarodni sajam nautike u Dizeldorfu u periodu od 20-og do 28-og januara. I ove godine su potvrdili epitet najvećeg evropskog saj...
Saznaj više
Motor Boat & yachting nagrade za 2018.
23.11.2017.
Prestižni nautički magazin Motor Boat & yachting predstavio je nominacije za 2018-u godinu.Izbor najboljeg u moru konkurentnih modela je uvek težak posao, z...
Saznaj više
Merry Fisher 1095 - Užitak krstarenja
15.11.2017.
Poslednji produkt Jeanneau-a, Merry Fisher 1095 ugledaće svetlost dana na sajmu u Parizu, decembra ove godine.Pomenuti model se javio kao logično rešenje za r...
Saznaj više
Cap Camarat 9.0 WA - Inspirativan i u trendu
25.10.2017.
U Septembru je na sajmu u Kanu predstavljen novi Jeanneau Cap Camarat 9.0 WA, sportski gliser porodičnog duha koji je naslednik prethodnog modela sa kojim ...
Saznaj više
Revolucionaran Suzuki 350KS
26.06.2017.
350 konjskih snaga i 12,0:1 odnos kompresije Suzukijevi inženjeri su postigli 350 KS, dok su jos uvek dizajnirali kompaktan motor. Robustan motor od 4.4 l...
Saznaj više
Keizer 42 – Predivan, praktičan i pristupačan...
27.03.2017.
Keizer 42 predstavlja jedinstvenu kombinaciju ova tri elementa. Ne postoji još jedno plovilo iz ovog segmenta koje je na bolji način spojilo ove osobine.Novi pr...
Saznaj više
39. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova...
06.03.2017.
Iako „pomalo egzotičan, pomalo ekstravagantan“, Sajam nautike, lova i ribolova iz godine u godinu okuplja sve više izlagača, a ima i sve brojniju publiku. Sajam...
Saznaj više